Berbagi ilmu dan pandangan

about the author…

Nick Name : Ketut or Giri
Full Name : too long to be written :-p

Profile:
Focusing in environmental engineering, a Balinese cultured man but never lived there, born in Pekanbaru and grow up at Bekasi city (so, wanna ask me Balinese language? wrong way), and recently being an consultant.

likes :
~Editing in Photoshop, corel a little bit
~Shounen Manga (my specialty is One Piece😀 completed!!, other? manga-scan is enough:mrgreen: )
~Anime (not a freak one🙂 )
~Try to concern ’bout environmental issues
~Watch movies
~Games [Nitendo pegasus, Sega, PlayStation, Playstation2] (genre? RPG is the best, final fantasy series and chrono cross :-D), for the other console? later with my own money B-)
~Karaoke
~Some Kpop artis/groups, (BigBang, 2NE1, GG, IU)
~Korean Variety Show : Family outing, Running Man
~Dark Chocolate
~Ice cream with choco chip
~Chicken’s variation food
~”keripik padang”
~my mom’s rojak n “sambel”
~Balinese zallaca n Balinese nut (salak bali maksudnya)
~Sour things, (lemonade, orange juice, yogurt)
~Jokes
~traveling
~active in organization

Dislikes:
~Smelly fish
~cigarettes
~betrayed

What will you find in this blog?

a cup of environmental engineering info, a pinch of myself babble and point of view, a lot trip experience, some “green” talks, will be some tutorial…

30 responses

  1. rhys3

    Wheeee, pertamaxx!!

    Absen dulu ah😀

    Suka dark cokelat toh? Gw juga sih, enak & ga terlalu manis😛

    July 13, 2009 at 7:09 AM

  2. Aha!!!

    dan suka menyimpan stok chunkie bar dark chocholate…😀

    July 13, 2009 at 7:43 AM

  3. laifofairin

    hlo tut,, gw dah mampir ye..
    haha
    mohon bantuannya ngerapihin blog gw, kagak ngerti soalnya, haha

    July 18, 2009 at 2:28 PM

    • haha… sama sama…

      gw jg sedang dalam proses mengerti WP kok, klo bisa membantu dengan senang hati dibantu😀

      July 18, 2009 at 2:48 PM

  4. Meninggalkan jejak!😀

    Wah, link blog gw ditampilin yak? Kita tukeran link deh! ^_^

    July 21, 2009 at 4:45 PM

  5. salam kenal🙂

    July 23, 2009 at 2:55 PM

  6. Udah Gak buang sampah sembarangan (gak perlu ditulis juga :p)

    Wah ternyata anda sudah tobat juga.. selamat deh.

    salam kenal😉

    July 31, 2009 at 11:14 AM

  7. *masuk seenaknya*
    *liat-liat*
    *rupanya saya belum nyampah di sini*

    Haaaaaiiiii, salam kenal. hihihi….

    August 3, 2009 at 7:07 AM

    • akhirnya si mba rukia mampir ^_^ hai juga

      August 3, 2009 at 11:06 AM

  8. mari bertamuuuu,…

    mana dark chocholate nya???
    hehehe

    August 8, 2009 at 3:55 PM

    • nih ada, tapi batas pengambilannya udah lewat, maaf ya hehe…

      October 26, 2009 at 1:20 AM

  9. Wah…thanks ya udah mo ngelink…
    sy jg udah ngelink…
    Nice blog.. hehe

    October 26, 2009 at 12:50 AM

  10. kunjungan balik..
    ehh, serius anda punya komik OP lengkap dari no 1?
    50-an dong. saya cuma punya sedikit😦
    then i’m gonna ask, why zorro??

    March 12, 2010 at 10:53 PM

    • Yup, yg nomer 1-30 beli yg bundelan kebetulan ada diskon di gramed😀 tapi nomer 46-51 blon dibalikin ,dipinjem *sigh*
      zorro? simply coz his hair is green, and I like marimo:mrgreen: padahal sifatnya banyak yang beda dari saya B-)

      March 13, 2010 at 9:41 PM

  11. kayaknya saya kenal deh..😀
    sok*kwenaLL 8)
    sankyuuuu yaakk

    March 12, 2010 at 11:17 PM

    • yah kenalan di dunia mahya dulu deh , hehe… sy link ya blognya…

      March 13, 2010 at 9:43 PM

  12. salam kenal…
    institut mana tho?
    ITB?🙂

    March 13, 2010 at 11:11 AM

    • institut yg bikin acara APBC😀 salam balik, klo ada inpo lowongan pkerjaan n beasiswa bagi2 ya hehe…

      March 13, 2010 at 9:44 PM

  13. salam kenal… ^^

    March 14, 2010 at 8:18 AM

  14. hey bang giri,,
    ane juga suka zoro bang,, tapi lebih suka sama luffi nya sih.
    salam kenal lagi, kali ini sebagai bloggers😀

    May 6, 2011 at 12:21 PM

  15. Halo Giri,Tulisan Anda bagus sekali. Mahasiswa ITB juga kan ? Wah🙂

    Jika berkenan meluangkan waktu dan pengalamannya, mohon bisa dibagi di web user generated http://www.masukitb.com.

    masukitb adalah tampilan kehidupan Kampus Ganesha ITB, wadah bertanya, berdiskusi, dan berinteraksi, antara para mahasiswa atau alumni ITB, dengan para pelajar yang berminat menjadi bagian dari komunitas ITB.

    Kami berharap, Anda mau berbagi dengan pelajar dari seluruh Indonesia, yang berminat masuk ITB.

    Terima kasih🙂

    October 16, 2011 at 12:53 AM

  16. Ghulam Tafrihi

    ninggalin jejak..😀

    March 17, 2012 at 8:15 AM

  17. tanyajawabkesehatan

    Really Nice blog, have u seen my update postings in my blog?there’re new ones. Come and get it : p hehehe. http://www.firmanady.wordpress.com

    May 3, 2012 at 2:16 AM

  18. firman ady nugroho

    Nice blog Nan, descbring u’re creative character. Btw take alook at my blog thre’re many interesting update postings hehehe :p

    May 3, 2012 at 3:03 AM

    • udah lama ya komennya baru di approve, haha, maap ya…

      January 20, 2013 at 10:55 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s